BLi kjent med

Helene & Heim

Hei, jeg er Helene

og nærmer det seg 12 år siden jeg fikk mitt første kamera.
På det tidspunktet gikk det mye i makrobilder, for hvor små detaljer kunne man egentlig få med seg, og hvor tett innpå kunne man faktisk komme?

Så utvidet horisonten seg, og bygninger og landskap ble minst like spennende å forevige i all slags vær, før jeg høsten 2020 jobbet som skolefotograf og reiste Norge på kryss og tvers for å fotografere norske elever midt i korona.

Deretter kom sommeren 2021 hvor jeg var så heldig å få forevige bryllupet til et nydelig par i helt spesielle omgivelser langt der ute i skogen, på brua over bekken. Og så ble jeg solgt. Solgt til det å forevige ekte øyeblikk blandt folk.

Og det er dette som har blitt HEIM designstudio.

Livet skjer.

Det er derfor viktig å huske på at det ikke bare er de store hendelsene i livet som fortjener en time eller to hos fotograf. Kanskje minsten har mistet sin første tann, eller storesøster har klipt luggen selv? Eller kanskje du og mannen er inne i en ordentlig fin periode – uansett hendelse er det dette som er livet, og  hvem trenger vel større grunn enn det for å få tatt noen hyggelige, morsomme og personlige bilder sammen. 

 

hvit gang med fliser

HEIM designstudio   
Jordbærveien 7, 1940 Bjørkelangen
post@heimdesignstudio

© 2022 Copyright – HEIM designstudio