BLi kjent med

Helene & Heim

Hei, jeg er Helene

og nå begynner det å nærme seg 11 år siden jeg fikk mitt første kamera hjemme av mamma og pappa. På det tidspunktet gikk det mye i makrobilder, for hvor små detaljer kunne man egentlig få meg seg, og hvor tett innpå kunne man faktisk komme?

Så utvidet horisonten seg, og bygninger og landskap ble minst like spennende å forevige i all slags vær, før jeg høsten 2020 jobbet som skolefotograf og reiste Norge på kryss og tvers for å fotografere norske elever midt i korona. Men så var det noe med at det ikke var så ekte følelser, og alt var veldig stivit og forhåndsbestemt hva gjaldt hvordan ting skulle fungere og se ut.

Så kom sommeren 2021 hvor jeg var så heldig å få forevige bryllupet til et nydelig par i helt spesielle omgivelser langt der ute i skogen, på brua over bekken. Og så ble jeg solgt. Solgt til det å forevige ekte øyeblikk.

Og det er dette som har blitt HEIM designstudio – med fokus på helhet.

Livet skjer.

Det er derfor viktig å huske på at det ikke bare er de store hendelsene i livet som fortjener en time hos fotograf. Kanskje minsten har mistet sin første tann, eller storesøster har klipt luggen selv? Eller kanskje du og mannen er inne i en ordentlig fin periode – uansett hendelse er det dette som er livet, og  hvem trenger vel større grunn enn det for å få tatt noen hyggelige, morsomme og personlige bilder sammen. 

 

hvit gang med fliser

HEIM designstudio   
Hemnesveien 64, 1970 Hemnes
post@heimdesignstudio

© 2022 Copyright – HEIM designstudio